Povestea Noastra

Povestea noastră este despre oameni și pentru oameni, despre frumusețea lumii infinite a cafelei, o lume unde factorul uman se reflectă în gustul licorii din ceașcă.

Aroma, dulceața, calitatea și energia – acestea au generat pasiunea noastră pentru cafeaua de specialitate proaspăt prăjită. Am înaintat pe acest drum începând cu anul 2016, continuând zi de zi să învățăm, să creștem și să ne dezvoltăm pentru a putea oferi oaspeților noștri cea mai bună calitate și gustul de neuitat al specialităților de cafea proaspăt prăjită. Astfel, obiectivul și dorința nostră s-a împlinit în anul 2019 când Prăjitoria ÉMBU a fost înființată. 

Produsele Émbu

După mai bine de un an în care am studiat arta prăjirii cafelei, am profilat origini și am gustat varietăți din toate colțurile lumii, am simțit că este momentul potrivit de a deschide propriul magazin online unde dorim ca vocația noastră pentru cafeaua de specialitate să fie un liant către toți prietenii, cunoscuții și iubitorii de cafea. Dragostea pentru cafea și plăcerea de a prăji le puteți descoperi în magia boabelor din fiecare pungă ÉMBU.

Prajitoria Noastra

Prăjitoria de cafea este locul unde oferim caracter și personalitate fiecărei origini în parte.

Boabele verzi cu miros și aspect de cereale trec prin așa numitul proces de transformare. Astfel, fiecare sortiment este tratat diferit în funcție de: densitate, dimensiune, umiditate, altitudine, procesare. După câteva sesiuni de degustare, constatăm care este profilul de prăjire ce evidențiază în mod deosebit caracterul originii de cafea. După tot acest proces, loturile proaspăt prăjite sunt împachetate corespunzător și separat, ulterior fiind trimise către dumneavoastră pentru a vă putea bucura de arome desăvârșite.

Prăjitoria Émbu este intermediarul dintre pasiunea noastră pentru arta prăjirii și bucuria voastră de a savura o minunată cafea de specialitate.

Shop