Povestea Pasiunii Noastre
De ce Embu?
Embu e o regiune din nordul Africii, Kenya.
A fost prima origine de cafea de care ne-am îndrăgostit. O cafea fructată, cu o aciditate plăcută și cu un profil aromatic complex. Specificul cafelelor din Embu este dat de solul vulcanic și ploile abundente, dar și de grija pe care fermierii o acordă fiecărei etape din procesul de producție al cafelei.
Dorința noastră e ca fiecare dintre voi să-și găsească propriul Embu, în fiecare origine pe care o gustați.
Băieții de la Embu
Ne plac oamenii de când ne știm și cafeaua de specialitate din 2016. Noi suntem Embu - prăjitoria de cafea.
Vrem ca de fiecare dată când ne treci pragul să te bucuri de o cafea proaspăt prăjită și de o atmosferă plăcută în coffee shop-urile noastre.
Produsele Émbu
Cafelele de care te bucuri trec printr-un proces de selecție în prăjitoria noastră.
Alegem, gustăm și în final, punem pe râșniță acele origini care ne plac. Fie pentru profilul lor aromatic, fie pentru varietatea din care fac parte sau pentru metoda de preparare pentru care se potrivesc.
Urmărim constanța în prăjirea și prepararea cafelei, de la bobul verde la cel prăjit.