TERMENI ȘI CONDIȚII

În continuare vă sunt prezentate condițiile în care echipa noastră permite utilizarea acestui site. În situația în care nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să încetați utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului https://embu-coffee.ro

ÉMBU ROASTERY, proprietar al site-ului https://embu-coffee.ro își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără vreo notificare în acest sens. În conformitate cu normele legale, relația dintre părti este guvernată de urmatoarele acte normative: 

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor; 

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii; 

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor; 

Legea 365/2002 privind comerțul electronic.

 1. Definiții

În înțelesul acestor condiții, următorii termeni vor fi definiți după cum urmează: 

Utilizator = orice persoană interesată de furnizarea produselor; 

Serviciu = asigurarea accesului utilizatorului la date și informații transmise de echipa Émbu prin Internet, cu ajutorul acestui site; 

Companii asociate = persoane juridice sau fizice, parteneri; 

Echipa Émbu = ÉMBU ROASTERY SRL, prin site-ul https://embu-coffee.ro 

 1. Obligațiile Utilizatorului

Utilizatorul este de acord să folosească serviciul numai în scopuri legale. Acesta se obligă să nu modifice, distribuie, transmită, afișeze, publice, reproducă, acorde licențe, creeze produse derivate, transfere sau să vândă orice fel de informație sau serviciu obținute de pe sau prin intermediul acestui site web; 

 1. Obligații la trimiterea mesajului 

Pentru a folosi serviciile oferite, vă obligați: 

1) să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră așa cum vă este cerut prin formular; 

2) să mențineți sau actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete;  

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa Émbu are dreptul să suspende sau să ignore cererea dumneavoastră precum și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a serviciului sau comunicării. De asemenea, Echipa Émbu este exonerată de orice răspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizării de către acesta sau altă persoană a unor date neconforme cu realitatea sau incomplete. 

 1. Politica de protejare a informațiilor 

Conform politicii de protejare a informațiilor, putem oferi altor părți anumite informații de ansamblu conținute în formularul de înregistrare sau alte date de același gen. Această politică va fi conformă standardului real existent în acest moment în România. De asemenea, vă garantăm că aceste informații nu vor cuprinde informații personale de identificare, cu excepția cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastră sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legislației în vigoare.

 1. Securitate 

5.1. Utilizatorul ia la cunoștință că Echipa Émbu nu poate controla și nu oferă alt fel de garanții privind securitatea informațiilor care trec prin rețeaua sa de comunicații și prin Internet sau prin Serviciu decât cele cerute de legea română în vigoare. 

5.2. Utilizatorul ia la cunoștință că serviciile sunt disponibile prin Internet și deși Echipa Émbu va face tot ce îi stă în putință pentru a menține securitatea informațiilor, nu poate garanta că informația pe care Utilizatorul o primește sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranță.

 1. Proprietate intelectuală 

6.1. Utilizatorul declară în mod expres că a luat la cunoștință faptul că toate reprezentările stilizate, toate logo-urile și simbolurile asociate și combinații ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt mărci înregistrate ale echipei Émbu sau ale companiilor asociate.

6.2. Conținutul acestui site este proprietatea echipei Émbu. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. 

6.3 Utilizatorii au următoarele drepturi: 

 • să exploreze conținutul; 
 • să reproducă, traducă sau utilizeze informațiile publicate numai cu acordul echipei noastre și cu indicarea sursei; 
 • să insereze în paginile proprii a unor legături către acest website (atunci când legăturile sunt 

cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre 

pentru vizualizarea site-ului https://embu-coffee.com). 

Sunteți de acord că orice conținut din cadrul promoțiilor sau alte informații disponibile prin intermediul echipei Émbu este protejat de drepturi de autor, de mărci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi aplicabile în vigoare în România. 

 1. Date cu caracter personal 

Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016, ÉMBU ROASTERY SRL aplică standarde de securitate și protecție de înalt nivel, fiind obligată să prelucreze datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, numai cu respectarea măsurilor de securitate și în scopul comunicat. 

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu strictă confidențialitate. Nu sunteți obligat să ne transmiți date cu caracter personal, însă datele transmise voluntar de către tine vor fi utilizate exclusiv în scopul prelucrării solicitării tale. Datele pot face obiectul unei transmiteri exclusiv pentru scopuri interne. În cazuri excepționale, datele sunt prelucrate cu acordul nostru de către parteneri colaboratori, persoane împuternicite. 

Conform Regulamentului European 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, Utilizatorul beneficiază de următoarele drepturi: 

– informare și acces la datele cu caracter personal.

Aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective 

– restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal. 

Pot exista situații în care doriți să restricționați prelucrarea anumitor date doar pentru o anumită perioadă de timp. Spre exemplu nu doriți să mai primiți mesaje comerciale din anumite categorii de interes din partea noastră timp de o lună. Puteți, în orice moment, să trimiteți o cerere prin e-mail în acest sens. 

– opoziția prelucrării datelor cu caracter personal. 

Este posibil ca la un moment dat să vă doriți să nu vă mai prelucram anumite date cu caracter personal fără însă a le șterge din baza noastră de date. Acest drept poate fi exercitat în orice moment. 

– descărcarea într-un format accesibil ale datelor cu caracter personal 

Aveți posibilitatea de a cere datele cu caracter personal în format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat. Poți face această cerere prin e-mail. 

– rectificarea datelor cu caracter personal 

Oricând vă modificați datele cu caracter personal puteți actualiza informațiile în baza noastră de date printr-o cerere trimisă prin e-mail.

– procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri. 

Pagina noastră de internet folosește cookie-urile pentru următoarele scopuri: realizarea unui profil al utilizatorilor, recunoașterea programului de navigare pe internet, pentru a ști din ce loc ați ajuns pe pagina noastră de internet, etc. În cazul în care nu sunteți de acord cu modulele cookies le puteți dezactiva din setările programului de navigare pe internet sau puteți bineînțeles părăsi pagina noastră. 

– ștergerea datelor cu caracter personal

Dacă doriți să vă ștergeți datele cu caracter personal din baza noastră de date, puteți face o solicitare în acest sens prin e-mail. Atenție, în cazul în care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obligații legale, cererea de ștergere a acestor date poate fi refuzată, caz în care se vor șterge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra fără acordul tău. 

Pentru a vă exercita oricare din drepturile de mai sus puteți trimite o cerere prin e-mail la adresa embu.coffee@gmail.com. Pentru a fi siguri că sunteți proprietarul datelor vă rugăm ca trimiterea solicitărilor să se utilizeze folosind e-mail-ul pentru care faceți solicitarea. 

 1. Generalități 

Echipa Émbu poate modifica prezentele condiții fără a fi obligată să anunțe Utilizatorul, aceste modificări fiind socotite ca acceptate de către Utilizator din momentul în care acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe site-ul web. 

 1. Livrarea:

  Societatea asigură livrarea produselor in afara judetului Cluj în termen de 1-4 zile lucrătoare, cu excepția cazurilor imputabile transportatorilor contactați pentru livrarea în cauză.

 1. Returnarea:

  În cazul în care produsul este deteriorat sau nu corespunde calității normale, utilizatorului i se recunoaște dreptul de returnare a produselor. Utilizatorul are dreptul de a returna produsele comandate, sub rezerva notificării Émbu în termen de 14 zile de la plasarea comenzii. Produsele vor fi returnate în ambalajele originale, intacte, nedeschise, în măsura în care eventualele defecte nu sunt imputabile utilizatorului.

  Utilizatorul va redacta o notă informală cu privire la eventualele defecte constatate. Aceasta va cuprinde nume, prenume, numărul de telefon, e-mail și numărul de identificare a comenzii. Societatea va dispune returnarea prețului comenzii în cazurile descrise sau se dau produse în schimb, în acest din urmă caz cheltuielile de transport vor fi în sarcina societății.

 1. Anularea:

  Utilizatorul poate anula comanda în termen de 12 ore de la momentul plasării comenzii. Orice anulare după acest termen este considerată nulă, caz în care utilizatorul va suporta costul comenzii, având posibilitatea de returnare. În cazul în care după trecerea termenului de 12 ore comanda nu a fost procesată spre livrare, utilizatorul are posibilitatea de a se înțelege cu societatea în vederea anulării comenzii. În situația în care utilizatorul operează două sau mai multe comenzi identice, din necunoștință de cauză, acesta este obligat să solicite anularea comenzii / comenzilor eronate în termen de 12 ore. 

În cazul în care conținutul coletului nu corespunde cu datele din comandă sau factura emisă, utilizatorul are obligația de a notifica Émbu cu privire la neregulile constate / sesizate în termen de 12 ore de la ridicarea coletului. Orice notificare trimisă societății după acest termen devine nulă. În cazul în care se dorește culpa societății, acesta se obligă la livrarea produselor în vederea completării comenzii, transportul fiind suportat. 

 1. Încălcări 

Pentru întrebări vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail embu.coffee@gmail.com. De asemenea, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință orice încălcare a “Termenilor și Condițiilor”.

Émbu Roastery SRL
CUI:
 RO40386700
Reg. comerțului: J12/7548/2022
Sediu Social: Municipiul Cluj-Napoca, Aleea HERCULANE, Nr. 15, Judet Cluj